STudio Frans Galema
is een compacte, innovatieve studio. Op het gebied van 3 dimensionale en 2 dimensionale visualisatie, grafische ontwerp /vormgeving en multimedia processen ben ik een allround technische creatieveling. Ik werk vanuit eigen expertise en vakmanschap en waar nodig bundel ik mijn krachten met freelancers, ZZP’ers, reclamebureaus en uitgeverijen.

Visualisatie
Studio Frans Galema is onder andere gespecialiseerd in het maken van Computer Graphics (CG). Of dit nu fotorealistisch of als schets moet worden uitgevoerd voor zowel alle multimedia doeleinde of van drukwerk tot posters etc. Dit van eigen gemodelleerde modellen na voorbeeld of aangeleverde 3d bestanden in diverse formaten.

Het voordeel
Is dat b.v. al voor het product verschijnt men al een zeer uitgewerkte visual heeft voor presentatie en bijkomend is dat het tevens in HigRes gebruikt kan worden om bijvoorbeeld verpakking of gebruiksaanwijzingen en onder reclame materiaal kan maken. Zodat dit een behoorlijke tijdwinst oplevert tegen concurrente prijs.

Studio Frans Galema is gespecialiseerd in
3D Modelling, 3D visualisatie, Computer Graphics (CG)
Graphic Motion
Graphic Design
DTP (DeskTop Publishing)
Lithografie

Daarom kiest u voor Studio Frans Galema
flexibel
Veel ervaring met DTP (DeskTop Publishing), 3D visualisatie/animatie
Kennis van de beste 2D- en 3D-programma’s
Eigen snelle Mac/Windows apparatuur

Neem vrijblijvend contact met mij op, bekijk mijn portfolio en ontdek wat STudio Frans Galema voor u kan creëren!

Al het getoonde werk op deze site is zelf 3D geconstrueerd, geanimeerd en de rechten liggen bij © 2018 Studio Frans Galema.