Computer Graphics 3D fotorealisch HighRes
Een expertise van Studio Frans Galema is het fotorealistisch verzorgen van eigen gemodelleerde of aangeleverde 3D modellen. Dit voor verschillende doeleinde zoals product presentaties als animaties of voor het grafische proces kortom voor multimedia.

© 2018 STFG
Vogels 3D product texturing, studio belichting, rendering HighRes (300dpi) t.b.v. DTP van de verpakkingsdoos en gebruiksaanwijzing omslag hieronder, Computer Graphics (CG).Grafisch ontwerp /presentatie cq uitvoering (DTP)
Uitvoering, grafische ontwerp /vormgeving door Studio Frans Galema van boven getoond model. Dit toont de voordelen die je hebt in het ontwerpproces 3D model alsmede productproces. Als het product nog niet op de markt is kan men al een goed beeld hebben hoe het uiteindelijk wordt. Een ander voordeel is dat het hele productproces gestroomlijnd kan worden. Terwijl het product in het productieproces zit kan men al het hele grafische traject opstarten dit versneld het proces aanzienlijk.

© 2018 STFG
Vogels 3D product presentatie ontwerpen, verpakking en omslag gebruiksaanwijzing van boven gemaakte studio 3D Stils, Computer Graphics (CG)


Computer Graphic (CG) Illustraties
Het voordeel van Computer Graphic is dat men van het zelfde model diverse uitvoeringen kan renderen. Deze kunnen als illustraties voor gebruiksaanwijzingen en andere grafische doeleinde worden gebruikt.

© 2018 STFG
Vogels 3D gebruiksaanwijzing voorbeelden. Computer Graphics (CG)


Interactieve product informatie animatie
Uitleg van de mogelijkheden van het product middels een interactieve animatie via deze link hieronder (tik op afbeelding). Deze animatie is in tijd en via verschillende interactieve statussen te bekijken/besturen met de muis of vinger.

© 2018 STFG
Interactieve Wall 2245. Speelt automatisch af en is interactief. tik op afbeelding voor link naar de interactieve afbeelding. Deze is te besturen via muis. Computer Graphics (CG).